17 maart - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

17 maart

Archief > maart 2016
17 maart Langeafstandsgroep naar Steunpunt Bosschenhoofd

De mooiste dag van de week gaat het worden volgens de weermannen. Dus niet te warm gekleed ( wel met een paar handschoenen) vertrekken we met 23 wandelaars. Henk Kerkdijk voorop. Voor Henk was het iets bijzonders. Zijn commando groep heeft zoals jullie weten een Willemsorde onderscheiding ontvangen en dat straalt ook een beetje op Henk af. Als beloning mocht hij vandaag de troepen aanvoeren. Ik heb stukken Oudenbosch gezien, waarvan ik het bestaan niet wist. Uiteindelijk belanden we achter het vliegveld Seppe ( heet nu dus Breda Airport) en met een flinke omweg en bij mij een schoen vol hondenstront wandelden we naar het Steunpunt. Hoeveel raadgevingen je krijgt om je schoen weer schoon te krijgen is niet te beschrijven. Uiteindelijk ben ik maar in een plas water gaan staan om in ieder geval de lucht kwijt te raken.
Onderweg passeerden we de korte afstandsgroep en wat daar opvalt is dat de vrouwen ver in de meerderheid zijn.
In het Steunpunt zat onze geblesseerde Jo R en Henk vd B. Ook de familie Verschure inclusief een geleende cocker spaniel zat op ons te wachten.
Piet Westerhof maakte van de gelegenheid gebruik om te informeren of er belangstelling was voor een presentatie van een notaris over testamenten. Daar bleek voldoende animo voor te zijn. Piet houdt ons op de hoogte.
Tja… de terugreis was voor mij een rechtstreekse naar Hoeven. Of de rest is aangekomen weet ik niet maar ik vermoed van wel.
Groeten Jos Diephuis

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu