11 januari - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

11 januari

Archief > januari 2018
Verslag donderdag 11 januari

Na een paar dagen wisselvalig weer wordt het de komende dagen wat stabieler. Geen regen en wind wandelweer. En dat kwam ook zo uit.
De route gaat vandaag langs de boerderij De Meeshoeve, een gezellig koffieadres. Er is voor 30 wandelaars net voldoende zitruimte en dat maakt het knus. Wanneer de verhalen en belevenissen van de afgelopen week met elkaar uitgewisseld worden, vergaat het de slechthorende zoals ik van de herrie. Doe mijn uiterste best maar verstaan lukt me echt niet. Maar het is gezellig en daar gaat het om.
Onderweg probeer ik met Joop en Jo contact te krijgen met de koffiedame van De Meeshoeve om het aantal koffiedrinkers door te geven. Er wordt niet opgenomen, gelukkig weet de vindingrijke Joop uiteindelijk via via toch contact te krijgen. Probleem opgelost. Het exact half elf gaan we aan de koffie.
Tijdens de koffie moeten door een paar nieuwe bestuursleden een aantal formulieren ondertekend worden, welke nodig zijn voor de aanstaande bestuurswisseling, Gisteren is een begin gemaakt van de overdracht van het secretariaat en de financiële administratie aan Jo Rijnvos en Jan van Hooff. Wel een heel gedoe om alles nestjes en compleet over te dragen. Ook de kascontrole over 2017 is met goed resultaat afgerond.
De volgende week donderdag tijdens de Algemene Ledenvergadering is het zover dat het nieuwe bestuur het roer overneemt. We wensen hun heel veel succes.
Het kan zijn dat jullie het vergeten zijn, dat op 23 januari een cursusreanimatie wordt gehouden. Er is nog plaats voor 3 leden. Aanmelden kan nog bij Jo Rijnvos. Doen !!!!!!!
Mijn pen is droog, dat wordt het tijd om te stoppen. Een fijn weekend en tot de volgende week. En niet te vergeten, dat het goed gaat met onze zieken.
Piet Westerhof 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu