14 jan - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

14 jan

Archief > jan 2016
14 jan 2016 Op weg naar de Algemene ledenvergadering bij Café Stroop

Regen, Hagel, Natte Sneeuw de winter komt er eindelijk aan. Alhoewel het Noorden al een behoorlijke portie gehad heeft. Een beetje wit, maar heel veel gladheid, het verkeer en de scholen waren behoorlijk ontwricht.
Vanmorgen regende het behoorlijk Koos (mijn man) zei “zal je wel gaan”? Ik zei toch te moeten gaan om te kijken hoeveel mensen er aan de start zouden staan. Ik vertrok met stormparaplu in de aanslag, maar deze heb ik helemaal niet nodig gehad. Wat een weertje hadden wij, ik vond het heerlijk wandel weer. Met 11 man vertrokken wij zonder een drup van wat dan ook richting Café Stroop Ik hoopte dat er wel meer mensen zouden komen want de algemene leden vergadering zou plaats vinden vanochtend. Bij onze aankomst zat het al aardig vol. Dus Piet kon zijn verhaaltje gaan houden, met aanvulling van Jos. Uiteraard krijgen wij allemaal bericht van de gehouden verhaaltjes. Hier en daar kwamen er ook wat suggesties binnen, over het bewandelen van de rondweg als deze klaar het was een goed idee van Wim Bastiaansen en hij kwam ook met een idee om bij Halsteren over de heide te wandelen. Nu is mijn voorstel mensen mochten jullie ideeën hebben voor leuke wandelingen voor het voorjaar, najaar of zomer stuur even een mailtje naar één van de bestuursleden. Dan kunnen wij het uitdokteren en bespreken. Zoals jullie weten of misschien ook niet, komen wij bestuursleden een aantal keren bij elkaar om het één en ander te bespreken. Dus als jullie wat hebben stuur het dan naar wie dan ook van het bestuur en wij geven dat wel weer aan elkaar door en kunnen wij erover brainstormen.
Onze ledenaantal is zo langzamerhand wat aan het krimpen, niet omdat de mensen er geen zin in hebben, maar de leeftijd hen parten gaat spelen. Velen van ons hebben Facebook en laat daarop weten dat je in een wandelclub zit waar gezellig gekletst en gewandeld wordt; vrienden van vrienden lezen dit. Ik zou zeggen hoort zegt het voort. Volgens de webmaster van de site Jos Diephuis heeft de website www.wandelvereniging55plus.nl ongeveer 65 bezoekers per dag. Hopelijk niet alleen maar leden maar mensen die misschien naar iets opzoek zijn. Nou dan bent U hier op de juiste plek, en zou ik zeggen kom erbij.
De bui was vanmiddag dan toch los gebarsten en kreeg ik de volle laag van een hagelbui over me heen, ja de boodschapjes moeten ook binnen komen. Ik wens ieder een mooie week en misschien sneeuwballen gooien of sleetje rijden, maar watje ook doet geniet ervan. De zieken beterschap en sterkte, de jarigen een mooie dag.
Groetjes Francien

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu