12 febr - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

12 febr

Archief > febr 2015
12 februari Langeafstandsgroep naar Boekerij de Zellebergen

Vandaag hebben we de carnavalswandeling. Het aantal uitgedoste mensen viel wat tegen, maar we hadden er een paar in de groep. Cees M , Tonnie J , Addy N en ons nieuwe lid Paula waren uitbundig uitgedost. Bij het vertrek is het tellen altijd weer een lastige klus. 35 of 31 mensen. Gelukkig vertelde Willem D dat ik hem en mezelf 2 keer meetelde en we hebben het dus maar op 33 gehouden. 3 keer 11 past wel in de carnavalstraditie. De Fam Verschuren wandelde ook weer mee na hun “korte “ vakantie in Curaçao. Ze hebben ons 4 weken lang op de hoogte gehouden van hun warme wandelingen daar. Leuk om te lezen en zo zie je maar ; de website bevat mee dan alleen onze donderdagse wandelingen.
Onderweg wordt de aanleg van de rondweg uitgebreid besproken en ook de consequenties voor onze wandelingen. De Nieuweweg raken we kwijt, maar er komen voldoende alternatieven.
Onder leiding van Addy Nefs en Henk Kerkdijk wandelen we naar De Borederij de Zellebergen. Wat opvalt is dat er een soort koekoek in onze groep meewandelt. In plaats van een fluitsignaal bij nadert onheil horen we een vreemd soort vogel. Ik weet nog niet wie dat was, maar het zal wel bekend worden.
Het is iets na half elf als we op ons koffieadres arriveren. De hele korteafstandsgroep zit er al en ze zijn prachtig verkleed. Francien zal ze wel hebben aangemaand om toch vooral niet het gewone kloffie aan te doen.
We houden het behoorlijk lang vol bij de koffie en een klein gezelschapje ( Fam Bakkers, Fam Hoppenbrouwers , Addy Nefs en ondergetekende) blijft nog even na om de wandeling door te nemen. Een glaasje wijn en bier en een spa rood helpen hierbij.
Alle feestvierders dit weekend wens ik een prachtig carnavalsfeest
Groet Jos Diephuis

12 febr korteafstandsgroep

Het zag er weer gezellig uit met deze carnavalswandeling. Stola”s hoedjes, mutsjes, kielen of gewoon neutraal, waren weer te bewonderen, over de Haldebergse weggetjes richting Boerderij de Zellebergen. Waar wij weer zoals gewoonlijk vriendelijk en warm ontvangen werden. Wij van de korteafstandsgroep waren behoorlijk op tijd. Maar dat gaf het personeel alle gelegenheid om ons te voorzien van koffie/thee en een overheerlijk worstenbroodje, voordat de langeafstandsgroep zou arriveren. De worstenbroodjes gingen er best in. Het was een behoorlijke opkomst. Gezamenlijk zaten wij met ca.75 man. Leuk om te zien dat er weer mensen mee liepen die een tijdje uit de roulatie zijn geweest. Na de wat langere koffie pauze was het tijd om weer huiswaarts te keren. De meeste van ons gingen rechtstreeks. Bij deze wens ik iedereen fijne carnavals dagen en voor diegene die door ziekte of gewoon geen carnavalsmens is, sterkte.
Groetjes Francien
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu